Nordics – Day 7

Since the forecast was negative we packed up and went home before the last day. We drove through some massive overdevelopment on the way back to Oslo, huge CB with rain and hail in the whole area. I talked to Thomas on the phone and they had flown the last day, but no one made goal as it OD’ed over Köping. Seems like we did not miss much. Peter Isacson won the comp, while Håkan who was in the lead did not get away from the airstrip…

In Oslo it’s been overdeveloping as well, I had plans to go aerotowing from Trøgstad with Robin but when the first rainshower came at 10:50 as I was shopping some breakfast I changed plans. Today looked the same, might be a good day tomorrow.

2 thoughts on “Nordics – Day 7”

 1. Jeah, hørte det etterpå. Burde dratt ut en tur, det regnet fon fan i Oslo. Hadde planlagt en 50 km trekant som sikkert hadde gått om det ikke overutviklet nært Trøgstad. Får prøve til helga igjen.

 2. Hei Øyvind,…
  Det var synd du ikke kom ut på Trøg da jeg fikk en meget fin tur rundt i området på søndagen (sjekk loggboka ),..ok det var overutvikling både nord og sør for flyplassen men det var meget lett å fly ca 10-15 km sør/nord for Trøg.
  Var i skybas i forskjellige skyer 6 ganger og masse løft i lufta….:-)
  Tok en kikk på Dolly`n til HG-Slep og det ene hjulet var punktert så vi måtte starte på beina men til neste weekend så er dette reparet !

  Mvh Johannes
  Vurder å komme ut,.. det ligger kvalitetsflyvning å venter på Deg !!

Comments are closed.