Import from old blog

Info in Norwegian ;

Det blir tauing på Flisa til helga, Tugen blir flydd opp på Lørdags morgen og det blir mulighet for utsjekk for de som ønsker det. Sørg for å ta med hjul og utløser! Værmeldinga er bra så norgesrekorden henger i en tynn tråd nå!

For at vi skal slippe inn på området må vi ha en viss peiling på hvem som kommer. Ta kontakt med meg eller Bjørnar Ryeng for å si fra at du kommer.

Jeg har telefon 93220688, Bjørnar 95166631.

Norgescupen er i rute, det blir påmelding på Haslemoen på Lørdag, evnt. ring meg og si fra at du vil delta. Vi må ha en deltagerliste før 16 mai 12:00, det er siste frist. Det blir treningsdag 17 mai for de som ikke går i tog, og konkurranse 18-20 mai.

Med det været vi har bestillt blir dette årets konkurranse, termikkforholdene rundt Flisa er berømte i seilflymiljøet. Vi kommer til å ha minst en dag med fri distanse, flere hvis det er rekordforhold. Ta utsjekk til helga hvis du ikke har, og meld deg på!

– Øyvind